Usluga

Masaža

Maderoterapija

Maderoterapija je postupak koji se vrši pomoću anatomski oblikovanih drvenih oklagija tretirajući regije zahvaćene masnoćama i toksinima, istovremeno unapređujući celokupno zdravlje. Terapija pomaže u redefinisanju kontura tela, smanjuje celulit i ubrzava gubitak težine. Primena pritiska drvenim oklagijama pojačava raspad debelog i fibroznog celulita, kako bi se prirodno eliminisao zajedno sa drugim toksinima.

Relax

Relax masaža je prijatna i blaga ručna masaža koja ima za cilj opuštanje organizma i negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Koristi se za prevenciju stresa i premora, kao i za relaksaciju mišića, izaziva dobro raspoloženje i predstavlja prvi korak ka oslobođenju hormona stresa. Nakon masaže ćete se osećati odmorno i rasterećeno. Ova masaža nije namenjena otklanjanju hronične boli i nelagodnosti.

Tretmani tela

Masaža je portupak koji se vrši primenom mehaničke energije kroz manuelne tehnike u vidu pritisaka na meka tkiva i mišiće tela, čime se postiže poboljšanje cirkulacije i limfotoka, tj. normalizacija tih tkiva. Masaža takođe smanjuje napetost mišića, poboljšava tonus, utiče na nervni sistem i podstiče regeneraciju tkiva. Naši tretmani tela obuhvataju masaže u estetske svrhe ili u cilju lečenja.

Preparati

Odstranjuje sloj kože na kom se nalaze izumrele ćelije koristeći kristale ili dijamante u terapiji.

Cenovnik

Relax masaža celog tela 60 min
3,000.00
Relax masaža parcijalna 30 min
1,800.00
Limfna drenaža
2,000.00
Terapeutska masaža
1,800.00
Sportska masaža
3,500.00
Maderoterapija celog tela 60 min
1,500.00
Maderoterapija noge 40 min
1,200.00
Masaža stopala 20 min
900.00
Dodatak masaži (piling) 
500.00
Dodatak masaži ( stopala, glava, lice)
300.00
Masaza Beograd Cataleya Beauty Salon

Zakažite termin

Želite da zakažete tretman ili da postavite pitanje?

Pozovite nas: 064 0808 262 ili popunite formu na kontakt stranici i ubrzo ćemo vas kontaktirati.